Zakenkantoor Vrasene bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Wij bemiddelen tussen u en de verzekeringsmaatschappijen. Zowel in de particuliere als KMO sector bieden wij u de juiste bescherming voor de meest uiteenlopende verzekeringssituaties.
Wij hebben bij onze partnermaatschappijen een voorkeurspositie verworven waardoor wij steeds de meest uitgebreide voorwaarden en de nieuwste waarborgen tegen zeer scherpe tarieven aanbieden !!

Wij kunnen uw verzekeringsportefeuille gratis doorlichten en brengen u daarna advies uit over de juiste dekking tegen de interessantste premies. Wij zoeken voor u naar de beste prijs-kwaliteitsoplossing.

Onze goed opgeleide, dynamische medewerkers en onze jarenlange relatie met schadebeheerders en experten staan garant voor een vertrouwde begeleiding in schadeafhandeling, waardoor u steeds kan rekenen op een snelle en correcte vergoeding na schade.

We beschikken over een gespecialiseerd team van verzekeringsexperts die elke dag klaar staan om jou te voorzien van een persoonlijk en passend advies, afgestemd op jouw specifieke wensen. We hebben van risico’s beheren en verzekeren ons vak gemaakt.

veerle

Veerle LENS

Zaakvoerder, Beleggingsspecialist en Kredietspecialist
Mailadres verzekeringen: veerle.lens@zakenkantoorvrasene.be
Mailadres bankzaken: veerle.lens.15466@axa-bank.be
GSM : 0478 65 71 75
TEL : 03 755 45 47
benita

Benita CRAMER

Productiemedewerker
benita.cramer@zakenkantoorvrasene.be
TEL : 03 755 45 47
Sluit Menu